Glad bebis

Skruttungen gjorde sitt första tafatta försök till att skratta (högt) idag när Pontus kittlade henne. Både Pontus och jag fick nog en mindre chock samtidigt som det värmde mammahjärtat.
Så imorgon när hon vaknar och är på sitt allra mest strålande humör ska vi försöka fånga det på film.

Önska oss lycka till!


Ganska störande

Mitt i natten och jag ligger med en jävla låt på huvudet och kan inte sova. Det är inte vilken låt som helst heller utan en jullåt som jag har massa luckor i texten i som jag inte kommer på.. Försökte googla fram texten men den verkar inte finnas så jag undrar vart jag fått texten ifrån.
Låten jag snackar om är den som spelas på julafton när leksakerna går ner i tomtens säck, den har jag några rader text till. Vid lite fundering KAN det vara så att jag eventuellt (eller så inbillar jag mig) hade den sagan på band när jag var liten med en sån bok till som man skulle vända blad när det plinga till.

Textraderna jag har går någonting såhär: tomtefar läser alla önskelistor o kontrollerar att du, just du, varit riktigt snäll. Ja, jag tittar i min stora bok om du varit riktigt snäll.
Det är dan före dan och här kommer ett ******* alla små leksaker se dom passera på rad ********************************** efter pajasen.

Det är långt ifrån hela låten men det är ungefär vad jag kommer ihåg. Stjärnorna symboliserar mina små minnesluckor av texten så HJÄLP MIG FYLL I DEN!! Nån mer måste ju ha hört den eller har jag hittat på låten själv?


Förövrigt sover Molly i sitt eget rum för första natten nu, det är väl delvis därför jag ligger vaken. Minsta lilla ljud från babymonitorn analyseras efter att jag hoppat till av att tystnaden bryts av. Det verkar gå bra i alla fall, hon somnade som vanligt och verkar sova hur bra som helst med.

Nu ska jag ge mig på detdär med att försöka sova igen, godnatt!

(eftersom jag skriver från mobilen går det inte att lägga till texten under bilderna så ni får den här:) Molly kollar på tv medan mamma städar samt Molly sover i tvättstugan medan mamma tvättar. Produktiv dag!


Bebisfakta

Jag fick ett nyhetsbrev från babycenter om min bebis utveckling. Där i stod dessa punkter:

Mindre kända milstolpar:

  • Bebisar kan suga tag i dina läppar eller kattens tass med oanad styrka
  • En bebis kan härma en larv i upp till 15 minuter
  • Bebisars bajs kan komma ut med samma hastighet som en högtrycksspruta
  • Bebisen kan kräkas upp mjölkspyor hundra gånger om dagen
  • Bebisars grepp är starkt nog att dra ut 15 hårstrån på en gång
  • En bajsblöja kan skingra en folksamling på tre minuter
Kul att veta!
Busunge <3

Sötast i världen!


RSS 2.0