Mys

Måste bara dela med mig av en bild på mysungen som somnade på min mage :)


Fail!

Man kan säga att flytten faila :c


Nattvak

Skruttis är inte så sugen på att sova än så vi kör ett litet träningspass för nacken istället (bilder längst ner) medan jag passar på att blogga!

Idag var vi iväg och vägde och mätte henne och nu väger hon 3890g och mätstickan visade 53cm. Det tar sig! Trots att vi skulle vara på BVC klockan 11:45 och alarmet stod på 10:45 lyckades jag försova mig till 11:20. Så det blev snabba ryck med att klä på mig och Molly samt byta blöja! Som tur är tar det knappt fem minuter till BVC så vi hann med ungefär en minuts marginal :)

Woho, nu slöt hon äntligen sina blå så nu återstår bara att se om jag kan flytta över henne till sin säng utan att hon vaknar, brukar kunna vara en utmaning det!

Godnatt!


Duktiga unge

Sen Molly kom till världen har antalet fotografier på min mobil ökat radikalt, ca 200st på en månad närmare bestämt! Tror inte någon av dessa bilder inte har Molly på sig heller :)

Hursomhaver tänkte jag visa vad duktig hon blivit på att hålla upp huvudet numer.
Ni får även en bild på skruttis när hon sover


Nattetid

Mellan klockan tolv och tre är Mollys vara vaken och onöjd-period, så även idag! Men när man har bytt den tredje bajsblöjan inom loppet av 15 minuter börjar man tröttna..

Sov du lilla Mollyskrutt........<3


Hett tips!

BLi medlem här: http://campadre.se/tipsa/783234 så kan ni köpa reebook easytones idag (bland annat)för halva priset

Provar mobilblogga

Hejhej, hallå dagboken!
Tänkte prova på dethär med att skriva från mobilen får vi se hur det går!

Idag har vi varit iväg och erkänt att Pontus och jag idkat samlag någongång i våras. Därmed har Pontus blivit far även på pappret nu och jag har inte längre ensam vårdnad om skruttis och kan inte längre dra om jag vill :c Jävla skiten asså!

Igår fick jag hem en canvastavla jag beställt från smartphoto.se, ska försöka bifoga en bild på den så ni får se!

Nu ska jag återgå till att sova! Får man inte göra det på natten får man passa på på dagen när skruttis sover istället :)


3 veckor

Nu har lillskruttis hunnit bli 3 veckor och pappan i huset har återgått till jobb. Dendär stora omställningen som alla säger ska bli när man fått barn känner jag inte riktigt har inträffat. Visst, förut fick vi inte byta blöjor X antal gånger om dagen, det gick snabbare att åka till affären och jag slängde inte fram tuttarna hipp som happ på diverse olika ställen men i övrigt är det inte så annorlunda. Än, ska väl tilläggas. Jag misstänker starkt att det blir annorlunda när hon börjar röra sig lite mer och det lär väl gå undan för hon har redan lärt sig att följa saker med blicken.
Ska man tro alla andra så har vi fått en ovanligt tacksam unge som inte skriker särskilt mycket så det har väl antagligen med saken att göra också. Hon kan ligga i vagnen och titta och känna sig nöjd med det utan ständig tillsyn vilket gör att vi kan hålla på med annat undertiden.

RSS 2.0