Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det Porres (och hans pappas) födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Dagens bilder:


Jag gjorde en masterpiecetårta som till och med smakade gott :)


Sen kom Pontus föräldrar och fikade med oss


Bebismage, vecka 19+1


O jaaaaaaaaag!
(P.S. Jag är i Karlstad fram till torsdag alternativt fredag ;)

Still going strong med ölmagen!

Tycker inte det känns som att det har hänt så mycket med magen på sistens men jämför jag bilderna syns det ju faktiskt en liiten skillnad. Och eftersom de förra bilderna är tagna på kvällen (då magen är som störst) och denya på "morgonen" innan mat så antar jag att det hänt endel trots allt.
Har märkt att jag inte riktigt lyckas hålla koll på vilken vecka jag är i så försökte få in en sån jättehäftig widget där det står men jag var för oteknisk för det. Om nån är sugen på att hjälpa så hojta till!
Efter en dubbelcheck är det i alla fall vecka 18+3 idag. Snart halvvägs :)

Booooring

Jag är ledig i tre dagar nu (tis-tors) och är redan så uttråkad så det är inte sant.
Vad göra?
Tuna Park har jag redan bockat av på checklistan. Får väl åka in till stan imorrn eller något..
WOHO! Kom med förslag tack!

Lördag

Dagen då jorden går under. Pappa och Ullis har bestämt att vi ska fira min födelsedag idag. Det känns ju skönt om jorden ändå ska går under, vore ju snopet att missa sin födelsedag med endast två dagar kvar.
Annars får jag väl passa på att be om förlåtelse för mina synder så jag kommer till himlen med.
Tack och adjö!

Ultraljud, igen!

Där är den lilla Tösen. Hon var inte på lika bra humör som förra gången och ville inte riktigt visa upp sig. Men allt såg fortsatt bra ut.

Dessvärre flyttades BF-datumet bara fram tre dagar så jag måste fortfarande gå 20 dagar över tiden för att lyckas med 111111. Kan bli en pärs. Det nya BF-datumet blev alltså den 22 oktober.

På tal om ingenting

Det regnar!Och igår åt vi glass..


Tjej/kille, pojke/flicka, lillen/lillan?

På onsdag är det somsagt ultraljud. Jag försöker kläcka ur Pontus vad han TROR det blir, dvs kille eller tjej. Hans svar blir att han tror att det med 50% säkerhet blir en tjej/kille. TRÅK!
Därför frågar jag nu mina tolv trogna läsare, vad tror NI? :)

Jag gissar på kille men hoppas på tjej! I 90% av fallen när jag gjort olika tester på internet som ska avslöja vad det är genom diverse olika frågor har det blivit en tjej. Fast när min mor lekte häxa och snodde ett hårstrå och en ring från mig visade det på att jag skulle få tre barn som skulle vara pojke, flicka, pojke.

Brorson

Nu har jag provat kameran på Maximilian. Och sött blev det :)


För jag è lyyyyyycklig

Var på intervju idag på en ICA-butik här i stan och fick jobbet. Så jag blir kvar i Karlstad i sommar. Eller ja, från och med vecka 26 åtminstone.

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN-T!!

Håll tummar och tår!

Jag är uppe i varv nu!
Det är nämligen så att imorgon ska jag infinna mig på en arbetsintervju till ett jobb jag JÄTTEGÄRNA vill ha i staden Karlstad. Dock finns det ett par hinder mellan mig och det här sommarjobbet som är:

1. Jag har redan ett sommarjobb, på Ekängen i Eskilstuna. Det kan man inte bara säga tack och adjö till när dom har vart snälla och gjort ett sommarschema till mig.
2. Jag är gravid, inte alltid en så populär egenskap när man söker jobb.

Så i detta ögonblick håller jag alla tummar och tår för att det här ska gå och ordna så att jag kan bli kvar i Karlstad och med Pontus under sommaren. Det skulle göra allt så mycket enklare.

Hoppas, hoppas, hoppas!!!!

Update

Dåligt med uppdateringar här när jag mest jobbar och minst sitter vid datorn. MEN, nu är jag ledig fram till fredag så då får vi väl se det som att jag har tid för en update.

Så vad händer då? Magen växer o gror och ser numer (enligt mig) ut som en ölmage. Jag har fått låna gravidbyxor av Karolin som jag bor i nu, inte för att jag behöver riktigt än, men för att dom är sååå sköna.

I lördags for jag hem till Karlstad igen för att stanna här tills jag jobbar igen i Eskilstuna fredag-söndag och sen ska jag tillbaks till Karlstad igen för att vi ska infinna oss på ultraljud nästa onsdag.
Då får vi, om vi vill, veta om det blir en kille eller tjej. Jag vill veta, Pontus vill inte. Så vi får väl se hur det blir!

Sen förra söndan ungefär har jag inbillat mig att jag kunnat känna bebisen sprattla runt. Men eftersom jag inte uppfattat det som alla andra beskriver det som "fjärilsvingar" eller "fisksprattel" har jag vart osäker då jag snarare känt det som nervryckningar i magen. Men efter lite googlande kan jag konstatera att det verkligen är bebisen som sparkar. Först kände jag det bara från insidan men igår när Pontus och jag satt på balkongen och sola fick både han och jag känna det på utsidan för första gången :)

Det får räcka som update för nu, slänger in två bilder på ölmagen också.
Tagna igår i vecka 17 (16+3)

RSS 2.0