Inte så mycket för världen

Jag lyckades fånga lillknuttan i magen när hon sparkar på mig på video. Inte världens bästa kvalité och heller inte världens roligaste film. Men jag vill ha den med så jag kan se den även i framtiden.

Annars har måndagen och tisdagen spenderats med att shoppa för alldeles för mycket pengar på Ullared samt kika på barnvagn. Roliga saker båda två.
Konstigt nog blev det nog han som ogillar Ullared mest som även shoppade för mest pengar.. Bebis kom nog på andraplats och sist jag, av nån anledning är det inte kul att handla saker (läs kläder) till sigsjälv när man kanske inte kan ha dom om en månad ändå.

Grappa o så

Igår var jag Johanna, Emma, Jenny och Mirja på grappa och åt. Där provade jag en kräftpizza som var sjuktligt god. Efteråt gick vi allahopa hem till Emma där det vart lite förfest tillsammans med Frida och Madde.
När jag kom hem vid tolvslaget, då dom andra gick ut på krogen, skickade jag uppdatering på hur magen ser ut till Pontus. Tänkte dela med mig av bilderna här :)
Inte den bästa kameran men..
Smink fixat av Emma
Hår fixat av Jenny
Nagellack fixat av Johanna
Och klänning fixad av mig
LYX! ;D

Vi har blivit med bil!

Denna bil är snart i Pontus och min ägo. En SAAB från 08 är ungefär det jag vet och är intresserad av. Frågar ni Pontus finns det säkert massa häftig extrautrustning att prata om också.
En sak vet jag i alla fall, Pontus har sagt att vi ska åka till Ullared när vi skaffat ny bil. Så nu jävlar :D

RSS 2.0