Long time, no see!

Allt jag gör just nu är att jobba känns det som, blir inte mycket sittande vid datorn och än mindre bloggande. Tänkte i alla fall uppdatera lite om vad som hänt på sistens.
Vi har bland annat beställt en barnvagn. Det blev en Emmaljunga city cross med city korg till. Säger er säkert massor!
I vilket fall ser den ut såhär och kostar skjortan:

Vi har även köpt spjälsäng som vi passade på att montera när Johanna och Darin var här förra helgen men den får ni inte se nu. Först ska jag tvinga Pontus sätta upp tapeterna i barnrummet och göra iordning därinne innan ni får en titt på hur det ser ut.

I helgen var vi iväg till Jönköping och bodde på hotell, åt god mat och förlovade oss. Hotellet vart väl lite av en besvikelse då det stod att vi skulle ha fri entré till spaavdelningen men det såkallade spaet bestod av en avstängd bubbelpool samt en bastu för herrarna och en för damerna, så det vart inte så välutnyttjat.

Rummet var i alla fall fint :)


O så till sist en inte så ny bild på magen tagen i vecka 25+5 (nu är jag inne i 27+2)


Spåtant!

Igår ringde en dam som undrade lite om det spådommarna jag hade. Jag fattade ingenting utan sa ungefär "vaaaaaaaaaaaaaaaaa?" följt av en lång tystnad innan jag sa att hon måste ha ringt fel. Damen sa då "är inte dethär nummer...." varpå hon rabblade upp mitt mobilnummer.
Tydligen heter jag Christina och är spåkärring i en annons i Allers. Eftersom de personer som hittills ringt har ringt när jag jobbat har jag inte kunnat tagit några fler samtal, men idag hade en av damerna pratat in på min mobilsvarare där hon sa vad hon hette och att hon ville veta lite om sin framtid. Hon tyckte att jag skulle ringa upp henne på ett nummer som hon rabblade upp.
Alltså står mitt nummer uppenbarligen i någon tantblaska någonstans, men idag tittade jag i Allers och där stor det inte med. Så antingen är det i det nya numret som kommer ut imorrn (som bara prenumenater har tillgång till än så länge) eller så är det i något gammalt nummer alternativt någon annan tidning. Tåls att forskas vidare i, sen ska jag stämma tidningen i fråga på mångmiljonbelopp!
Annars har dagen bjudit på en första främling som kommenterade min mage. Han undrade om inte bebisen blev mosad när jag satt i kassan. Eftersom jag själv tycker att jag mest ser småfet ut var det ju en possitiv överaskning!

Bjud på en röst då!

Var lite snälla nu och gå in och rösta här!
SMEEEEEEEEEEEEEEK!

RSS 2.0