Omgjort

I brist på annat har jag gjort om lite i vardagsrummet.
Först köpte jag vita gardiner. Sen upptäckte jag att det inte vart så bra med bara vitt, vitt, vitt så då letade jag med ljus och lykta i hela stan efter en panelgardin eller dylikt i rätt blå färg. Men tydligen är inte blått så inne just nu, mest rosa och grönt faktiskt. I ett sista tappert försök gick jag in på Boulevard här i Karlstad men hitta inte där heller. Men precis när jag skulle gå ut fick jag syn på nåt i rätt färg tazzels (som Maria Montazami skulle sagt). Tänkte att det får bära eller brista..
Hursom fick jag upp dom och det vart ganska skapligt. Bytte även till en vit matta. Såhär blidde det:
Före
Efter

Vet inte vad som är bäst, men det känns mindre rörigt med en färg istället för tre :)

Sofias änglar

När jag hade min dagliga surfarrunda bland bloggar fick jag se att Linda Blom länkat ett klipp till kanal 5 nya program Sofias änglar. I brist på annat att göra började jag titta. Har hittills sett 20 minuter men redan efter ca 3 kom dom första tårarna.

KOLLA FÖR SATAN! Hääääääääääääääääääääääär

Porre pratar strunt

Porre: Det lyser
Jag: Var?
P: Där
J: Vardå?
P: I min hand
J: Det lyser inte i din hand
P: Jo, kolla
J: Det lyser inte (här öppnar Pontus ögonen, så jag tror att han vaknat)
P: Jo, kolla får du se *lyfter på täcket*
P: USCH, det är kallt och blött!

Sen kunde jag inte hålla mig längre utan brast ut i skratt. Synd att det inte går att förmedla Porre pratar strunt så bra i text. Men det är roande såhär nattetid! Tyvärr vet jag inte vad det var som var kallt och blött, hoppas han inte kissat på sig. Det kalla kanske kan förklaras med att jag öppnat fönstret.

Ps. Triwa hörde av sig idag. Dom "hade inte sett mina mejl förrän nu" men jag skulle skicka in klockan och få en ny. Undra hur många veckor det tar...

Trubbel i paradiset

I julklapp fick jag en Triwaklocka av Pontus som ser ut såhär:
(ska göra i alla fall)
Efter ca 2 veckor observerade jag att klockan börjat byta färg åt det rosa hållet. Först antog jag att jag inbillade mig men det blev tydligare och tydligare och när även andra började se det förstod jag att det inte bara var inbillning.
Så jag skickar iväg ett mejl till Triwa där det står följande:

From: idah0e_@hotmail.com
To: info@triwa.com
Subject: Klocka
Date: Mon, 10 Jan 2011 18:55:52 +0100

Hej!

Jag fick en Triwa klocka i julklapp (rose gold chrono) och nu har jag sett att den har börjat skifta färg till rosa på länkarna, själva "armbandet" och även runtom urtavlan på den vita plasten där. Jag kan inte minnas att jag haft på mig något varken rött eller rosa men även om jag haft det ska väl inte en klocka i plast dra åt sig färg? Det ser nästan ut som att klockan tidigare vart rosa och nu börjar "tappa" det vita.

Är det här vanligt eller är det något fel? Än är det inte så mycket men om det blir värre är det ju inte så kul. Det känns som att en klocka för 1300 ska klara av att hålla färgen i mer än en månad särskilt eftersom min andra vita plastklocka från JetSet har hållt i två år utan att byta färg.


Då jag fortfarande inte fått svar efter två dagar provar jag igen:

From: idah0e_@hotmail.com
To: info@triwa.com
Subject: RE: Klocka
Date: Wed, 12 Jan 2011 14:27:22 +0100

Eftersom det står på hemsidan att ni har som policy att svara inom 24 timmar och ni fortfarande inte har gjort det provar jag igen..

(följt av tidigare konversation (monolog))

Och idag hade jag fortfarande inte fått svar så jag provade helt enkelt igen:

From: idah0e_@hotmail.com
To: info@triwa.com
Subject: FW: Klocka - En vecka senare....
Date: Mon, 17 Jan 2011 14:53:58 +0100

Nu har det gått en vecka och jag har fortfarande inte fått något svar från Er. Ni kan nog ta bort det där som står på er hemsida om att ni har som policy att svara inom 24h för det verkar inte stämma!
(följt av tidigare konversation (monolog))

Då dom inte verkar sugna på att svara via deras mejl som det står att man ska kontakta dom med provade jag istället på deras fansida på facebook där jag observera att dom precis lagt ut en tävling där man skulle motivera vilken klocka man gillar bäst.
Jag skrev något i stil med "den klocka som inte byter färg från vit till rosa efter två veckor. Nu har jag mejlat er i en vecka men fortfarande inte fått något svar. Varför?"
Några minuter senare kollade jag om dom gett mig nåt svar via facebook men såg då istället att dom tagit bort inlägget jag skrivit..

Jag får väl vänta och se om dom svarar på mitt senaste mejl annars får jag väl prova att ringa dom och se om dom svarar, men till saken hör att jag hatar att ringa företag.
Jag har försökt fånga hur klockan ser ut på bild men det är inte så lätt då blixten tar bort i princip allt. Men såhär nånting ser det ut i alla fall:

(klicka för att få dom större)

Jag lovar att om jag får en vettig förklaring ska jag ta tillbaks mina onda ord, men än så länge säger jag såhär: Triwa är skit!

Lillebror.

Jag heter Anton Hammarbäck och är Idas lillebror. Som jag så många andra vet är INTE Idas blogg så mycket o hänga i gran. Därför ska jag göra ett försök o piffa upp den och berätta lite om mitt liv.

Som sagt Heter jag Anton bor i Eskilstuna och är allmänt jäkla bra! Jag jobbar som elektriker vilket jag trivs rätt bra med. Efter jobbet brukar jag "chillera" som det så fint heter, vilket menas att jag inte gör ett dugg.
På helgen har jag ett intresse vilket är att dricka alkohol. Nu kanske ni tycker att mitt liv är väldigt deppigt, och ja det äre. Jag jobbar o sen på helgen dricker jag sprit, men jag trivs och så länge levern håller så kommer ni hitta mig på Nybron på helgerna.

Ska jag vara ärlig så tvingade min syster mig o skriva, det var hennes 200inlägg så tog den med.

Jävla oflyt hela tiden

Mina träningsskor som jag köpte innan jul och använde för första gången i måndags är nedsatt med 500 nu.
Oflyt!
DÄREMOT har jag upptäckt någonting bra med vår ovanligt höga toalettstol för första gången. När man har träningsvärk i låren och ska sätta sig på toa brukar det vara väldigt plågsamt, men denna plågsamma sträcka är inte lika lång med en hög toastol.
Det väger däremot inte helt upp de gångerna man är bakis/magsjuk och vill sitta på toa med huvudet ner mot knän men inte kan det för att man inte når ner med fötterna då.
Hejdå!

Nytt spel

Jag provade ett nytt spel till wii nyss som är sjukt kul ;D
Nån frivillig som vill komma och utmana/svettas med mig? ;D

Nostalgi

Detta skrev Emma och jag på någon tråkig lektion på högstadiet, sedan blev det tradition att lägga upp den på Lunarstorm varje gång jag fyllde år.

Enjoy!


Ida har kalas!Det här är Ida.
Ida fyller år idag. Det är den 23:e maj. Ida ska ha kalas, Ida har bjudit alla sina vänner, Emma, Sara, Erik, Christoffer, Cecilia och Linus och så släkten förstås. Men Ida har struntat i att bjuda en person, för han är dum.
Idas far ska grilla kött till kalaset. Idas mor har gjort en stor gräddtårta med en rosa katt på, av glasyr!
Idag har Ida sin finaste rosa klänning på sig. Och Ida har en stor rosa rosett i det lockade håret.
Nu ringer det på dörren. Ida springer glatt och öppnar. Men titta, där ute står Emma och Sara med en present. Dom har också klänning på sig. Tänk vad roligt det ska bli med kalas säger de båda glatt.
Blir det någon fiskedamm undrar Emma. Hmm, säger Ida, men hon hinner inte säga mer för nu ringer det på dörren igen.
Ida öppnar och tre glada ansikten tittar fram, det är Erik, Linus och Christoffer. Ida piper till av lycka, dom har hela fyra presenter med sig. Deras ljuvliga stämmor sjunger "Ja må hon leva". Ida ler glatt när pojkarna lämnar över presenterna.
Christoffer berättar att den ena presenten är från dom alla tre. Ida tar emot presenterna och lägger dom på vardagsrumsbordet. På morgonen hade Ida fått den senaste Hits for Kidz skivan, den hoppar hon glatt runt till och sjunger ända tills det ringer på dörren igen. Den här gången är det släkten som står utanför, dom har också massa presenter med sig.
Farbror Zygmund leder fram en rosa trehjuling åt Ida. Ida blir till sig av lycka, sen cyklar hon iväg. När hon kommit en bit så möter hon Cissi, Cissi får åka med på flaket, Erik tittar avensjukt på, han vill också terra den nya cykeln.
Nu ropar mor Kristina, alla ska samlas där inne för nu är det fika. Jordgubbssaft och hembakta bullar, och så den fina tårtan förstås. När fikat är uppätet så föreslår Idas far Håkan att dom ska hitta på något. Lillebror Anton föreslår att dom ska leka kurragömma. Rummet fylls av skratt åt den fåniga idén. Gud så barnsligt, Ida fyller ju faktiskt 16 år.
Eftersom Linus är lite mindre än dom andra, har han suttit tyst hela tiden, men nu viskar han öppna presenterna. Dom andra applåderar åt Linus fantasifulla idé . Mor Kristina hämtar presenterna och uppmanar Ida att öppna dom. Hon öppnar först paketet från Erik, Linus och Christoffer, det är ett rosa paket med blåa snören. Oj, där i ligger ett fint pärlarmband.
Ida sätter på sig det fina armbandet. Gud så fint det glittrar i dagsljuset. Nu kan inte Sara sitta tyst längre, öppna vårat paket skriker hon. I paketet ligger en Disneyfilm, Skattkammarön. Nu gråter Ida nästan av lycka, tänk en alldeles egen splitterny Disneyfilm.
I dom tre övriga paketen fanns det en söt gosedjurskatt, ett 50 bitarspussel med Barbiemotiv och en pekbok med roliga djur i.
Nu är Ida överlycklig, men mor och far har ännu en överaskning. Det är ett paket kvar, spänningen är olidlig, där i ligger en underbart fin Sailor Moon t-shirt. Ida tar på sig t-shirten, hon bryr sig inte längre om klänningen. T-shirten är numera det finaste Ida har.
Nu ska dom ha fiskedamm, Emma hoppas högt av lycka när hon får veta det. Ida får börja eftersom hon är födelsedagsbarnet. Oj, nu nappar det. Ida tar i allt vad hon orkar, men titta det är ingen godispåse utan en gammal stövel. Alla skrattar, Ida blir lite ledsen, men mor hånskrattar och säger bättre lycka nästa gång.
Nu får Christoffer fiskespöet istället. Christoffer får napp, men han är snäll och ger sin blåa godispåse till den stortjutande Ida. Han säger att de kan dela på godiset, tänk vilken gentleman han är.
Nu får blonda Cissi leka med spöet, hon hoppas på en gädda och blir lite besviken när istället den rosa påsen tittar fram. Men Cissi nöjer sig med det hon får och sätter sig i soffan och snaskar på godiset.
Nu är det Eriks tur, han hoppas att kroken på spöet ska fastna i den rosa trehjulingen så han får ta med sig den hem. Men oj, han har otur, istället får han en blå godispåse.
Nu vill Emma och Sara få napp, men dom får hjälpa varandra och tillsammans får dom varsin rosa påse. Båda skrattar av glädje, sen början dom blåsa stora bubblor med det rosa tuggumit som fanns där i. Nu är det bara Linus kvar. Han längtar efter en blå påse. Men oj, Linus får napp. Han drar och sliter och där visar sig en rosa påse. Linus blir nästan ledsen. Men godiset där i tröstar Linus.
Nu är kalaset slut. Alla går hemmåt, alla är glada över sina påsar, alla tyckte att det var ett jätteroligt kalas. Senare på kvällen Sitter Ida och chattar med Victor vid sin rosa dator. Ida berättar att det vart de bästa kalaset någonsin. Det var verkligen den roligaste dagen i Idas liv.

Roller
Ida » Zschlub
Sara » PluttZan
Emma » Typ_Emma
Cissi » Flikkan_cissi
Christoffer » ScotcherOMGUSUX
Erik » Ze7en
Linus » Clomp3r
Anton » _ante_91
Victor » Helgalen

HejjaHejja!

Idag bestämde jag och Veronica oss för att återuppta träningen efter "jullovet". Så det fick bli ett bodypump-pass. Jeeeeeeeklar vad slut jag är i kroppen nu. Jag har inga större förhoppningar om att ta mig ur sängen imorgon.
Som motivering för att träna har Sats börjat med ett stämpelkort man får stämpla varje gång man kommer och om man är där 2 gånger i veckan i 12 veckor får man en belöning. Jag misstänker starkt att denna belöning inte är mycket för världen, förmodligen en vattenflaska, frukt eller dylikt. Men det kan ju vara värt ett försök i alla fall. Förhoppningsvis får man ju ut lite välmående av det också! 

Tidigare under dagen var jag och Vroncidonk även och metodtränade lite på att sätta pvk och sånt skoj. Dvs trycka in nålar i dockor. Sen skulle vi testa på varann men med rädsla för att göra illa varann kom vi fram till att det var bäst att låta bli.
Istället har jag tagit med grejer hem som jag ska testa sticka in i min far, han får tåla lite smärta och felstickningar tycker jag 0:)

Nu blir det 2 and a half men och sova tror jag, för övrigt ett sjukt underskattat program ;)

Vläh!

Jag sitter på lektion och är alldeles för trött. Till följd av ledigheten slutar mitt dygn numer klockan tre - fyra på natten och borde börja framåt tolv - ett tiden. Tyvär tycker inte lärarna detsamma :c
Vid ett-tiden idag blir jag förhoppningsvis behörig att sätta kateter, sen är det bara att höra av sig om ni någon dag inte orkar gå på toa.
Nån fylla kanske? För vem tycker inte det är jättetråkigt att springa på toa hela tiden så fort man tar sig ett glas.
Jag tror det är dags att anteckna nu.
Ha en najs dag!

Såååååååå

Nu har jag skrivit och fixat o donat med cv o sånt kul som jag adresserat till samtliga äldreboenden (förutom 2 som jag får ta när jag införskaffat fler kuvert och frimärken) i karlstad.
Nu är det bara att posta och hålla tummarna på att någon nappar så jag har ett jobb i vår!
Wish me luck!

OnePiece

Äntligen lyckades jag haffa en rabattkod på onepiecesidan på facebook. Tack vare att min lillebror ringde och sa att dom skulle lämna ut koder. Och vet ni vad det bästa är?
Rabatten var på 70%
SWEET!
Denna blev det:
Nu kan jag sova gott inatt ;D
Tack lillebror <3 Du kan få låna den ibland om du vill ;)

Med tvång från Johanna

Dags för en uppdatering.
I brist på annat att skriva tänkte jag tipsa om nåt jag tänkt tipsa om lääääänge.
Det är ett *trumvirvel*

SCHAMPOO, samt balsam från Wella.


Jag prövade det för ca 2 månader sen och för första gången har jag blivit fäst vid ett schampoo (och då har jag även provat diverse frisörschampoon)
Håret blir ljuvligt och doftar detsamma. Så prova! Finns att köpa på ICA. (OBSERVERA! Detta är inte ett sponsrat inlägg)

Jag känner mig även så givmild att jag bjussar på en bild från nyår.

Blir inte läckrare än så!

RSS 2.0