Ett gott skratt förlänger livet

Idag förlängde kotten mitt liv. Var svårt att hålla sig när han kom gående med bebisens kudde i munnen..


Han måste nog ha den bästa fantasin när det gäller att hitta saker man kan leka med. Igår lekte han med ett paket tuggummi jag tagit hem från jobbet för att det gått ut ur datum. När jag tog det och stoppa det i skålen där de andra paketen tuggummin fanns hoppa han upp och plocka ner det igen. Jag tänke att han fick väl låna det då.

Grejen var bara den att när han tappat bort sitt första paket tuggummi under nån soffa eller något hoppa han upp till skålen IGEN för att hämta ett nytt paket. Men då tyckte jag att det räckte så tuggummipaketen fick byta plats till ett kattsäkrare ställe.

Storlek 27

Vem sa att man blev tjock av att vara gravid?
Låt mig presentera: Ida in her skinny-jeans


Nu blir det mat sen ska det hållas tummarna för att Färjestad tar guld så vi slipper mer hockey den här säsongen.

Ny leksak

Jag tänkte att eftersom jag får tillbaks några miljoner på skatten i sommar och vi får ett motiv att fota i höst så kunde det vara kul att investera lite pengar i en systemkamera. Jag kläckte idén för Pontus imorse som inte var lika med på noterna i ungefär 1 minut sen var han eld och lågor. Ungefär 4 timmar senare var vi en Canon EOS 550D rikare.

Dessvärre köpte vi ett visningsex (det var den enda dom hade kvar, Japans fabriker är inte i bruk för tillfället så det är lite utav en bristvara) och när vi kom hem märkte vi att dom glömt stoppa ner laddaren. Så vi får fint vänta på att dom skickar den till oss från Örebro, då vi köpte kameran på Media Markt, innan vi kan sätta igång och plåga omgivningen ordentligt som fotografer.

Lite bilder hann vi i alla fall ta innan batteriet gav upp:
(Pontus skägg, haha!)


Ultraljud

Idag var Pontus och jag iväg på ett ultraljud för att kolla sannolikheten för kromosomfel samt för att få en titt på den lilla krabaten.
Det var en minst sagt annorlunda upplevelse att få se vad som gömmer sig därinne för första gången och få veta att allt är bra (liten risk för kromosomfel) och att hjärtat pickar på som det ska :)

Både Pontus och jag satt/låg med ett fånigt leénde på läpparna hela tiden och det leéndet kommer nog hålla i sig hela dagen, tänk att det finns en liten sprattlande 6cm plutt i min mage.

Tyvärr fick vi inte med några bilder som jag kan visa upp det får bli vid nästa ultraljud som är den 18 maj (som är alldeles för lång väntetid enligt Pontus). Så länge kan ni få en bild på en början till tjockismagen som börjat komma fram.

För att fira får det nog bli IKEA västerås imorgon som har 50% rabatt på barnsortimentet. Förhoppningsvis finns det något kvar man kan fynda!

RSS 2.0