Beslut

Hej!

Vid genomgång av Din dispensansökan har vi noterat att du saknar resultat i Patofysiologi 7,5 hp. Vi vill med detta mail göra dig uppmärksam på att du inte är behörig att börja termin 4 och att din ansökan kommer att avslås. Formellt besked kommer via brev.

Vänliga hälsningar

Maria Larsson, examinator

Carina Bååth, examinator

Sedär ja, då vart det ju enkelt. Bara att börja söka jobb!

EvilMatte_87

Idag var jag ner på stan en sväng med Vroncidonk för att bland annat klippa mig. Med mig hem följde det diverse saker bland annat en laserpekare. Så nu har jag och Pontus roat oss med att leka ondsinta kattägare och skrattat när våra små kissar frenetiskt försöker fånga den lilla pricken.
Mycket roande för oss och vad det verkar även mycket roande för katterna!

Omotiverad

Nästa fredag har jag en tenta, fredagen efter det har jag en till. Min motivation ligger i bott eftersom jag vet att hur bra jag än gör ifrån mig på tentorna får jag ändå inte fortsätta nästa termin med 90% säkerhet, vart hittar man då motivationen?

Det mest spännande tycker jag är att jag kanske aldrig kommer komma in på sjuksköterskeutbildningen igen. Det kan ta en termin eller så kan det ta sju. För när vi blir utslängda från programmet har vi inte längre någon platsgaranti och då söker vi in precis som alla andra. Eftersom jag kom in som reserv på programmet ser det lite mörkt ut för min del såvida inte många i terminen under oss bestämmer sig för att hoppa av. Jag får väl slänga iväg några hotbrev..

Den 7:e (eller var det den 9onde?) december kommer jag att få veta om jag får dispens eller ej. Får jag det har jag en chans på mig att klara den sista tentan, med förutsättning att jag klarat av nästa fredags tenta. Annars skiter det sig i alla fall. Då är frågan, när ska jag börja söka jobb? Ska jag börja med det nu och skriva "hej, jag vill kanske ha jobb från och med slutet av januari hos er och kan jobba extra från och med nu!" eller ska jag vänta tills jag vet om jag får dispens eller inte och börja söka då. Men då är det väl försent för att få jobb på en ICA-butik som extrapersonal inför julen så jag vettefaaan.

Livet är hårt sen dör man!

Katt med fnatt!

Imorse tröttnade jag på kottens mjauande som låter ungefär "maaat, maaaaat, maat, maaat".

Anledningen till hans skrikande är att på morgonen när Pontus går upp ger han dom blötmat innan han går till jobbet. Denna mat anses vara mycket godare än torrfoder som dom får resten av dagen. Detta har lett till att Kotten vid 6 tiden på morgonen (senast) börjar sina upplivningsförsök för att få oss ur sängen.
Eftersom jag oftast har sovmorgon till sju, MINST, tycker jag att det är lite jobbigt att bli väckt vid den tiden.
Dessutom har Kotten märkt att jag är mer lättväckt än stocken som sover bredvid mig vilket leder till att det är mig han ger sig på till 90%.

Såhär kan en vanlig morgon se ut:

Först lite "mjaaaaaau" när han märker att inte det fungerar börjar han nafsa mig i vaden. Då fräser jag åt honom och gömmer mig under täcket. Då attackerar han istället mina fötter och river dom. Jag sparkar till honom och somnar om. Kort senare vaknar jag av att han biter på våra bokstäver vi har på sänggaveln (som han mycket väl vet att han inte får göra för så fort jag slår upp ögonen springer han därifrån så fort han bara kan) --> Jag fräser åt honom och sprutar vatten på honom, försöker somna om. Kotten sätter sig vid mitt huvud och "slår" mig i ansiktet.
Vid det här laget har även Pontus klocka börjat ringa men han är liksom mig en jävel på att snooza så han sover gott tills han vaknar av en sur flickvän som argt säger "SNÄLLA PONTUS KAN DU GÅ UPP NU OCH MATA KATTERNA".


Det här bestämde jag att det skulle bli slut på nu. Så imorse när jag väckte Pontus sa jag att vi skulle sluta ge katterna blötmat på morgonen och se till så att dom hade torrfoder istället som vi fyller på kvällen innan. Då har Kotten förhoppningsvis ingenting han tycker att han behöver väcka oss för.
Istället ska dom få blötmatenvid klockan 16 när Pontus kommer hem.


Vi får väl se hur bra det lyckas...


Dokumenterade skador:

'

Observera att jag limmat dit delar av L:et som vart på vift.
Saknas en bokstav...Det bästa från Eskilstuna!

Igår var som sagt Pappa och Ulrika här och med sig hade dom allt det bästa från Eskilstuna, i matväg är väl bäst att lägga till för att inte orsaka otrevligheter.
Ekängens bearnaise, Ekängens smörgåstårta, Spicy Hot, Ullis kavring (bakad av Max) samt rutten fläskfilé och oxfilé med repliken "det är sånt här kött du är uppväxt på". Rutten i det här fallet innebär att köttet har fel färg för att få ligga kvar i köttdisken men är felfritt i övrigt.
Så nu blir det fest hela helgen!
Oturligt nog är inte Pontus hemma utan befinner sig i Linköping. Muhahah!

Bildbomb

Eftersom det aldrig kommit någon riktig uppdatering på hur det ser ut i lägenheten när renoveringen är klar (förutom lite småplock) så tänkte jag passa på att slänga in ett hundratal bilder på det nu. Enjoy!
Det sista rummet får ni tyvärr inte se då det för tillfället fungerar som en lagerlokal tills vi orkar gå upp på vinden. Godnatt!

Mysbyxa

När jag går runt hemma o degar ser jag inte altför sällan ut såhär:
En lotto-t-shirt samt ett par Umbrobyxor. Umbrobyxerna köpte jag av min klasskamrat Osku när vi var i Turkiet 2005. Han hade slut på pengar och jag ville ha såna mysiga byxor. Det måste vara mitt bästa köp någonsin.
Av någon anledning gillade inte min mor dessa byxor lika mycket och ville att jag skulle slänga dem. Jag tror att det här hade något med saken att göra:
Mor, den dagen jag hittar ett par lika sköna tränings/mysbyxor lovar jag att slänga dom!
Nu ska jag städa för om cirkus 2h kommer Pappa och Ullis, som pricken över i:et har dom med sig Spicy Hot. SWEEEEEEEEET!
Ps. Byxerna var hela när jag köpte dom, jag var inte så dum att jag köpte trasiga Ds.

Bio

Idag var jag på bio tillsammans med Veronica. Det var vårdförbundet som bjöd så det passade ju finfint. Det som visades på den vita duken var I rymden finns inga känslor. Jag trodde det skulle vara en helt okej film men icke. Den visade sig vara jättebra. Riktigt skojig. Var längesen man skrattade igenom stora delar av filmen.
Nu har jag gett er så stora förhoppningar så ni kommer tycka den är dålig men det får ni ta. Istället kan ni då titta på toy story 3 som också var grym. Den ligger dessutom med på imdb:s top 100 lista så där är jag inte ensam om att tycka den är bra.
När vi ändå är inne på att rekommendera saker så tänkte jag tipsa om Bingo Rimérs bok "en flickfotografs bekännelser" mycket skojig bok.
Ps. 3D-bio suger!

Tjoflöjt!

Igår var det fest, idag är jag bakis.
Här har ni något till pangpris!

Vitt blev det

Men jag är även inne på Darins linje att byta lamporna så dom får färgen rosa, grön eller blå.

Nu blir det fest och jag ser redan dragen ut på bilderna. Hur ska detta sluta?

Omröstning

I förra lägenheten hade vi en brun soffa och då passade det därför väldigt bra med bruna högglans-dörrar till tv-bänken. Nu har vi en svart soffa (samt vitt högglans soffbord och matsalsbord) och tänkte att det kanske skulle vara bättre med vita dörrar. Så vi köpte dessa och provade men vi kan inte bestämma oss för vad som var bäst. Så nu får ni ta och hjälpa till. Vilket är snyggast?
Vit högglans
brun högglans
Båda
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!
Släng in en kommentar och säg vilket DU föredrar :)

RSS 2.0