Heja mig!

Jag har återupptagit min karriär som pokerproffs på Everest (en pokersida). Detta på grund av att jag har hittat en soffa för blyga 23850 kr som jag vill ha!

Wish me luck!

The Soffa:

Wünderbart!

Jag kom över en kul artikel idag. I den står det att fångarna på fortet ska börja sändas igen. Vad tänker man då? "aha, nu kommer det nån jävla B-variant med programledare som suger". Men efter att jag läst artikeln och upptäckt att det är Gunde Svan och Agneta Sjödin som ska leda det, precis som på den gamla goda tiden, då lät idén genast mycket bättre!

Dock är jag fortfarande rädd för att det ska bli nåt slags antiklimax när man ser det första gången igen i höst. När jag sist såg det var jag ju liten och var förmodligen lite mer lättroad, nu kommer man väl ha värsta förväntningarna som går i kras för att man inser att det egentligen är ett rätt så  B program.

Och påtal om att vara liten och fångarna på fortet. När jag skrev dethär kom jag att tänka på ett spel som jag o lillebror brukade spela hos vår granne Sylvia när vi var små (det var på den tiden det inte fanns 7 datorer i varje hushåll). Det var såklart fångarna på fortet. Och det jag kommer ihåg från det var en röst som säger "fick du lära dig att åla? Nu ska du åla som du aldrig ålat förr". Den rösten, som sa dom orden, var skräcken! Det var en omöjlig "bana" att klara och man åkte alltid in i "finkan" :(

Här finns artikeln om ni vill läsa :)

Bikini

Jag har "designat" en bikini. Mycket vacker. Det är en skam att den inte går att beställa bara...

Min designade bikini på NELLY.COM

Om ni röstar här kommer ni kunna köpa den inom en snar framtidhaha!

Filmtips... ELLER?

Jumanji på tv4-film klockan 21. Nästan bud på att se den. Lite nostalgi sådär!Visste ni förresten att det finns en "uppföljare" TYP. Den har i princip samma handling fast dom spelar ett rymdspel så dom hamnar i rymden med diverse varelser. Jag råkade se den på nån filmkanal förut och tyckte mig se mycket likheter mellan filmerna. Sen kollade jag upp det och såg att det var en "uppföljare" eller vad man nu kan kalla det :)

Dagens (nästan) gratis-shopping

Var på Ikea unt Bergvik med Veronica idag och brände de sista blodgivarpresentcheckarna. Detta var vad jag fick med mig hem:


Lipsmacker i olika smaker, bland annat Vanilla Coke som var den största anledningen till att jag köpte den då jag råkar ha en man som älskar det. Om jag har det på läpparna borde han älska mig med? Muhaha
De kostade alldeles för mycket, dvs 129 krSkjortan (klänningen) som visserligen inte inhandlades idag men som jag nästan utlovat en bild på. Från HM och kostade 199 krEn bättre bild på skjortan men en mindre bra på mig, jag är inte gravid som det enligt mig ser ut som ;DEn lampa jag tänkt sätta upp i nya lägenheten bakom soffan och en inte så nyinköpt kottekatt.
Lampan kostade 299 för själva "ställningen" och 149 för glaset. Glaset kan man sen byta ut mot något annat glas när man tröttnat. Katten kostade 500 men finns inte till salu längre.Bonaqua vatten med skogsbärssmak. Mycket bra att ha på lektionerna och kostar 1 kr styck.Solbrillor från Lindex för 79 kr
Tröja från Stadium 299 kr. OTroligt tydlig bild!Ser ut så om man snor en bild från Stadiums hemsida och finns i blygsamma 7 färger

När vi ändå är igång

Jag köpte en liten till sak för mina presentkort idag.
Små nagelutsmyckningar:

Dessvärre äre det ju inte bästa kameran (eller bästa fotografen)

Plasma

Glömde säga att jag var och lämnade plasma idag. Varje gång man gör det får man 100 poäng, nu hade jag samlat ihop 450 så jag tog ut dom i form av presentkort  (som gäller i nästan alla butiker här i stan). Så efter plasmagivningen passade jag på att gratishandla en skjorta på H&M. Jag skulle i alla fall kalla det skjorta/blus, men det stod klänning på kvittot. Så vi säger väl en längre skjorta.
Med lite tur (eller otur) kanske ni kan få se den någon dag!

11.3 högskolepoäng avklarade

Det rullar på bra nu :)
Klarade hemtentan på Hälsopsykologin och kan nu räkna till ytterligare 7,5 poäng. Kanske bäst att jag börjar träna på anatomi och fysiologitentan vi har på onsdag så jag klarar den med. Känns bra att vara på rätt väg nu iaf och ha skramlat ihop några poäng!

Annars så håller Pontus och jag på att planerar vår blivande lägenhet för fullt. Vi har nog bestämt oss för tapeter i alla rum utom ett nu, bland annat dom här:
Denna i sovrummet (som fondvägg)Samma tapet, dock ska vi inte ha rosa ( jag fick inte för Pontus :( )Och den här i vardagsrummet som fondvägg.


Resten får ni se när det är iordninggjort :)

Vi har även bestämt köksluckor, dom hette nånting med körsbär (laserad tror jag) men är vita av någon anledning med trämönster som syns "igenom". Igår körde Pontus och hans pappa iväg det mesta från nya lägenheten så nu är det bara att sätta igång med allt som ska göras!

Jag har hittat min studentklänning!!

Jävla skit bara att jag inte tar studenten. Kanske kan få lillebror att ha den på sig på sin student?

Alice Dress SEK 1395, Lipsy - NELLY.COM

finns här


Två heta tips

Har man tråkikgt en dag/kväll är dethär att rekommendera:
16 and pregnant (säsong 2)
och Teen mom som är en fortsättning på säsong 1 av 16 and pregnant. In o kika, mycket spännande, huvudskakande, och beundrande.

 

Update: Jag upptäckte att det inte gick att se dom för att vi bor i sverige men med lite läsning på internet har jag nu ett usa ip. Detta får man hjälp med här


Idag är en sorgens dag

ELLER?
Det sägs att 100000 personer i karlstad är utan vatten, dock har vi vatten än så länge.
Men det absolut roligaste läste jag på sr:s hemsida.

"Strax innan Biltema öppnade i förmiddags var kön utanför butiken 100-150 meter lång. När butiken väl öppnade utbröt rena kaoset och kommunivånarna i det närmaste slogs om de vattendunkar som fanns till salu.

Kunderna var många, vattendunkarna få. De hundratals kunder som släpptes in klockan 10 på förmiddagen hade samma mål, dunkar i alla former. De vattendunkar som fanns till salu gick därför snabbt åt.

Undertecknad, som hade en ganska framskjuten placering i kön, frågade personalen vid entrén om det räcker till alla?

– Nej, var det tydliga svaret.

Uppenbarligen visste nog alla så var fallet och det orsakade rena hysterin. Vid de pallar där 15-liters kärl med tappkran förvarades utbröt nästan slagsmål. Vuxna människor som dök ner i pallar, tacklades och knuffades för att komma åt det som fanns kvar. Bara ett fåtal lyckades.

Jakten i butiken gick därför vidare på annat som kunde förvara vatten. Förmodligen har det aldrig sålt så många tappoljedunkar, bensindunkar, plåtkärl, hinkar och vinkärl som denna förmiddag."

Länk

Så människor blir! Eller jag kanske inte har rätt att yttra mig eftersom vi fortfarande har vatten :)
MUHAHAHA


Bakabaka liten bulle

Pontus (och liiite jag) har bakat bullar idag. Dom vart goda.
Första plåten:Fisiga, knappt bruna
Andra plåten:


Lite mörkare. Vajert!

I did it!

Läkemedelsräkning I avklarad :)
Nu kan jag räkna till hela 3,8 intjänade högskolepoäng. Saknas bara 33,7 sen har jag säkrat studiebidraget för ett år till ;D


Bättre sent än aldrig

Yes, den funkar. Har nog aldrig haft så långa naglar som jag har nu. Rekommenderas starkt!


Dessvärre ger bilderna inte mina naglar någon rättvisa :(Helgen som var

I helgen var lillebror här och hälsade på för första gången. Det innebar pizza fredag, lördag och tacos söndag :D Vi ägnade tiden åt att spela tv-spel, robot unicorn (tror jag det hette) och att kolla på family guy.
På lördagen hann vi även med att gå på inflyttningsfest hos Tulle och Fredrik, sen gjorde vi ett försök att komma ut på krogen men dom jävlarna på nöjes ville inte har 18-årigt folk och vi orkade inte prova en till för om vi vart nekade där med hade vi missat bussen hem och fått stå på torget i en timme istället.

På söndagen skulle lillebror åka hem. Tåget var försenat (skräll) flyttat från 18:55 - 19:30 (som senare blev 19:55). På tåget var det tydligen nån kändis som betedde sig som ett fylledrägg, eller han var väl ett fylledrägg till och med och bet (?) lillebror i jackan för han lekte hund!!

Idag har jag försökt övertala Pontus om att följa med på bio, men eftersom han måste planera sånt i flera år i förväg så frågade jag min betydligt mer impulsiva vän Veronica så vi ska gå på Alice i underlandet nu 21:30. Det blir nog najs det!

Bild från helgen :


Vi skulle kolla film vid 22-tiden i fredags, men lillebror som hade vart vaken sen 02:00 somnade ganska snabbt, ca tio min efter det somnade även Pontus. Jag skulle dokumentera detta men Pontus hann vakna och springa iväg. Det slutade med att jag fick bädda ner båda två. Detta gjorde jag med Pontus även på lördagen och söndagen kan tilläggs ;D

Nostalgi på hög nivå

Känner ni igen alla? :)


Förklaring

Det verkar bli så att den sista maj (eventuellt lite tidigare) flyttar vi några hundra meter där vi ska hyra Pontus farmors bostadsrätt = billigt och chans att göra om som man vill. Dessutom får vi, när vi känner oss rika, köpa lägenheten om vi vill.  Att 60% av personerna är över 60 år i det huset förtäljer inte historien.

En annan kul grej:
numera MINMINMIN


Aquard moment!

Igår provade jag på att jobba. Det hela började med att 10 pers satt knäpptysta i ett rum i tio minuter, AQUARD!
Sen var det massa prat och tillslut fick vi prova på att ringa.
Hela två personer ville svara på mina frågor. Den sista frågan var "skulle du kunna tänka dig att svara på fler frågor i framtiden?"
Den siste jag pratade med sa: "Ja, om alla är lika trevliga som dig så"
wiih. Förövrigt var det inte så illa som jag trodde. De flesta som inte vill prata skiter helt enkelt i att svara, så det löser sig fint detdär.

Nu är det klippt!

http://kbab.se/web/Visa_lagenhet.aspx?id=7528

Flytt it is. In och sök bostad ;)

Jobb

Nu ska jag strax iväg och prova på att jobba som telefonintervjuare.

Watch out!

RSS 2.0