En vanlig dag på jobbet

När jag jobbade i veckan kom det in en flicka i butiken som hade en katt i famnen. Jag sa till flickan: vilken fin katt du har, men du vet väl att man inte får ha djur i butiken? "Det är inte en riktig katt" sa den lilla flickan då lite försynt.

Så dålig syn har jag inte så att jag inte såg att det var en låtsaskatt, men det börjar fasiken bli svårt att se skillnaden nuförtiden.
Denna katt hade hon i sin famn:
Och när jag googlade fram den hittade jag även denna:och denhär...
Det är ju tamefan awesome. Nu kan ungarna få ett nästan riktigt husdjur som ingen är allergisk mot och som inte behöver någon mat (och därmed inte heller bajsar) och när ungarna tröttnat... in med hästfan i förrådet!

Är ni lika förrundrade som jag? Då får ni några till här:


Dagens torra humorMin fläkt

hejhejhej

Lite dåligt med uppdateringar här nuförtiden får jag höra med jämna mellanrum!

Hursom befinner jag mig för närvarande i Eskilstuna och jobbar. Det pågår just nu en lottpaketstävling på jobbet vilket innebär att vi i kassalinjen tävlar vem som kan sälja flest lottpaket a 100kr. De tre dagar jag har jobbat som tävlingen hållt på har jag lyckats sälja 65 paket. Den personen som har sålt näst mest har sålt 4. MEN antalet sålda paket divideras med antalet timmar man jobbat och mitt största orosmoln är Marita som garanterat kommer att sälja massor när hon kommer tillbaka från sin semester. Så vi får väl se vart det här leder.

Efter jobbet idag åt jag två mackor och gick och la mig. När jag vaknade mådde jag lite dåligt så jag bestämde mig för att dricka juicen som låg i en flaska på sängen. Det visade sig att den inte var vad den varit. Om det berodde på juicen eller inte vet jag inte men nu har jag legat med illamående och magont sen kl 18, nu börjar det i alla fall ordna upp sig för jag provade att volmera lite på toan och sedan blev det bättre.

Veckans stora händelse då. Min bror Andreas och hans flickvän Karolin fick en liten Maximilian igår 15:51. Har sett fram emot att få träffa den lille på fredag men om jag mår såhär är det inte så snällt att smitta den lilla parveln så vi får väl se hur det blir med den saken. I vilket fall åker jag hem till Karlstad igen på fredag för att avnjuta att sova i en SKÖN säng igen.

På återseende

Aa, tjenare

Idag har vart en bra dag, fram till klockan 11 ungefär. Då tappade jag min nyinköpta mobil ner på grannens balkong. Jag höll på att plocka in min frukost jag hade avnjutit på ballen och fick inte riktigt med mig alllt som jag skulle vilket resulterade i att mobilen flög ner i den lilla springan och ner till grannen.
Så det var bara att springa ner till grannen och plinga på, grannen var givetvis inte hemma. Jag höll tummarna för att dom inte var på semester, skrev en lapp och la ner i brevinkastet och åkte och jobba. På jobbet slog jag halft ihjäl min fotknöl. Det är åtminstone så det ser ut med blåmärken och svullnad samt sår, men egentligen vet jag inte vad jag gjort och det gör knappt ont men det tänker jag inte erkänna så alla kan tycka synd om mig.

När jag hade min sista rast på jobbet ringde jag till Anton, han berättade att min mobil hade kommit tillrätta och hör o häpna, UTAN EN ENDA SKRÅMA. Det är så man blir gråtfärdig. Jag hade förväntat mig åtminstone en mindre hel skärm men allt verkar funka fint.Vi avslutar med en bild på min Pontus i Kalle-format :)Adjökens!

Bloggvärldens 2 hetaste ord

Dubbelmoral

Avundsjuk
Det var allt, tack!

RSS 2.0