Yesterday

Igår vid midnatt kom Pontus på att han var hungrig. Eftersom han även verkade väldigt trött sa jag att det inte var nån mening att jag åkte iväg utan honom eftersom han bara skulle somna, men det skulle han ju iiiiiiiiiinte göra. Så Veronica och jag åkte iväg till max, sen lämnade jag av Veronica och åkte hem med maten. När jag kommer innanför dörrn får jag se dethär:Jag väcker honom och säger "du skulle ju inte somna" han mumlar något och går och lägger sig i sängen. Då börjar jag bli irriterad och säger " MEN PONTUS, VI SKA JU ÄTA NU, JAG HAR JU KÖPT MAT"  varpå Pontus säger "neeeej det har du inte, det kan du inte ha hunnit".

Vi åt iaf maten tillslut och gick och la oss sen.

Påminnelse till mig själv: det är ovärt att köpa mat till en halvt sovande människa

Skärgårdsdoktorn

Den gamla klassikern. Sökte efter den på cdon, och vad får jag se?

Originaltitel:     Skärgårdsdoktorn       
Regissör:     Rickard Petrelius     
Bolag:     Biotoppen    
Inspelningsår:     2011    
Skådespelare:     Samuel Fröler, Ebba Hultqvist, Sten Ljunggren, Helena Brodin  

Det är sommar och Vilma återvänder efter många års studier till skärgårdsön där Johan Steen fortfarande arbetar som skärgårdsdoktor. Mycket är sig likt men oväntat stora förändringar hotar plötsligt det stillsamma livet på ön.


Åh herregud, nu har dom fått dåligt med pengar..
Dömt till att misslyckas? JA!! Jag tror det.
Kommer jag att se den? Hell yeahMin nya kläder, mycket fin!Nu ska jag tamefan inte köpa några fler kläder på flera månader. Det går inte in ett enda plagg till i min(a) garderob(er). Jag ska blocka alla h&m, ellos, bubbleroom och nellysidor. Enda undantaget är om jag helt plötsligt går upp tio kilo och alla mina gamla kläder blir för små alternativt går ner 20 kg och alla kläder är för stora. Fast går jag ner 20 kg har jag nog andra problem än kläder att tänka på :P

Om någon skulle vilja veta så: Leggings, top

Porre pratar strunt

Porre pratar strunt har jag ett dokument på datorn som heter. Det är så att på kvällarna när han har somnat och jag ligger vaken och porrsurfar brukar han börja prata i sömnen. Det verkar som han befinner sig mellan dröm och verklighet för man kan prata med honom men inte få så vettiga svar. Dessa brukar jag skriva ner ibland.
Lite exempel:

Pontus: jag vet inte vilket datum det var som det hände
Ida: vad hände?
Pontus: hemma hos dig
Ida: vad hände där?
Pontus: batteriet börja blinka som en dum maskin
Ida: Kan du släcka?
Pontus: nej, det står på listan att det inte fnns med, listan på internet. om man inte  finns med på listan får man kolla längst ner

Lite senare:
Ida: Pontus, kan du släcka nu?
Pontus: ja, jag kan det!
Ida: måste du inte kolla på listan då?
Pontus: nej, det måste jag inte
Ida: släck då
*tyyyyyyyyyyyyyyyyyystnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad*


Ida: kan du släcka på din sida?
Pontus: nej, du har en traktor på din sida
Ida: har jag en traktor?
Pontus: ja...................skoja idisen, jag ska släcka...


Behöver jag säga att han aldrig släckte? :P


To be continued...


Grattis till mig!

Jag har precis löst en rubiks kub för första gången i mit liv. Jag är helnöjd! Det behövdes bara liiiiiiiite hjälp :P
Nu ska jag satsa på världsrekord, vänta ni bara!


Mastering Swedish

Lyssna på dessa, jag fick höra dom igår men tydligen är dom sååååååååååå gamla :c


(finns två till om ni vill ;)

Jag ser det snöar, och det snöar MYCKET!Inte nog med att det är mycket, det är stora jävlar som dimper ner med. Ska gå ut och spola varmvatten på det snart.


Tidigare tog jag mig ner på stan i snöstormen och köpte lite nagelpryttlar som Veronica tyckte jag skulle recensera så småningom. Det jag köpte var dessa:

 

Nail repair och fransk manikyrgrejs är vad det är. Eftersom man skulle smörja nail repairen varje dag i en vecka och ta bort det däremellan kändes det ovärt att pilla med fransk manikyr nu så det får vänta.
Jag återkommer om en vecka med resultatet av denna:Gud så starka och bra naglar jag ska få :)

Länstrafiken Eskilstuna i mitt hjärta

På radion igår hörde jag att karlstad låg vääääldigt bra till med antalet nöja kunder. Min första tanke var att om dom ligger bra till måste Eskilstuna ligga etta för det suger verkligen här. Bussarna är försenade i 90% av fallen, man måste använda turkronor, dvs låtsaspengar som man får köpa på UTVALDA ställen, chaffuörerna stannar inte när man plingar, och man får frysa arslet av sig innan man får gå på bussen TROTS att bussen redan står där.

Nu har dom fått ett argt mejl från migJävlaskitkarlstadbuss! Var nöjda med busstrafiken i Eskilstuna

Förklara, någon?

Ett av mina lunarragg skriver till mig, TROTS att han är blockerad och borttagen. Vad händer? 


 


HejHEjHEJ!

Nu ska jag rekommendera någonting för er och det äääääääääääääääääääääääääääääääääääär:
LOKA KRUSBÄR PÄRONMycket god, och när vi ändå laddar upp bilder...
Mina nya byxor
Och en "facebpose" haha

Summa summarum: köp Loka krusbär päron. Den är värd 8kr plus pant, jag lovar!

Ikea med mera

Vi åkte på en liten turné till jysk, ikea och maxi. På ikea tyckte Pontus att vi skulle fika och det gick jag med på utan problem. Väl framme vid alla delikatesser dom erbjuder vart jag inte sugen på något DÄREMOT hittade jag någonting annat lite längre fram.

Pontus tittade konstigt på mig när jag kom med brickan med madeltårta och kaffe till honom samt pizzasallad och vatten till mig. Det var gott ;D Bättre än en torr kakbit!

På ikea handlade vi tydligen ett vuxenpoäng också, en ostkupa. Jag känner att vuxendomen är nära nu.
Nu blir det snart halv åtta hos mig (tv), hackebackepotatis, fläskfilé och börnesås. GottansPs. Simon luktar Ds. *fniss*
Lunarraggarn

Jag provade att logga in på lunarstorm. Det visade sig att jag hade ett gratis "lajv" meddelande att skicka iväg. Jag skrev ett oskyldigt "hejhej" och ve o fasa!!
USCH USCH USCH. nu är det nån jävel som frågar om jag är kåt på msn. Jag förklara snällt att då skulle jag inte sitta vid datorn utan ha sex med min pojkvän. Nu försöker han "ringa ett samtal" till mig. JAG BLIR RÄDD! De enda som är kvar på lunar är dom kåta. FYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Varning utfärdas för lunarstorm
. Det är, om möjligt, ännu mindre oskyldigt än förut!

Nu ska jag gosa med min katt. Han försöker iaf inte ragga.
Godnatt!

tentilitenta

Jajemen, nu var det snart dags att kugga ännu en tenta. Klockan 2 närmare bestämt. Det börjar bli skoj dethär. Kanske dags att lära sig att börja plugga i tid?

Bara för det ska jag sätta upp som mål att plugga imorrn till mina TVÅ (!!) tentor jag har om två veckor. Så får det bli! Påminn mig gärna imorrn :P

(Går)Dagen till ära: mapp 105 CAMEA

Senast ändrad 2004-01-04GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DARIN!!!!

Nostalgi, mapp: 101 CAMEA

Senast ändrad: 2003-12-31.
Bäst att lyssna på Johanna så vi kör en liten nostalgitripp.
Denna gång är det bilder från tvåan på gymnasiet på allt och ingenting.Simon posar snyggt
Pohl
Emil
Emil igen som visa upp sin moderna mobil
Emma
Jag liggandes på ett pokerbord
Jag posar jättehäftigt

Osku posar sexigt :P
Jag posar sexigt

Osku är sexig igen

Och igen...
Jag vinner över pojkarna på poker
Osku
Kiwi
Alex
Jimmy
Nemrud pos... ja
Simon och Tomi posar sexigt
Jag och herr "klassmorfar" han var mer sugen på att vara med på samma kort än vad jag var

Ja, det var den mappen i stora drag. Mycket vackra kort..


Inte så roligt liv just nu

Bara tentaplugga som gäller om dagarna. Johanna tyckte det var dags för ett nostalgiinlägg igen men dom bilderna ligger på andra datorn som jag knappt använder så det får bli när det blir :)

Förövrigt fick jag inte anmäla mig till nästa kurs så det blir inte så rockigt. Måste prata med kursansvarig o se varför. Jag misstänker starkt mina 0 högskolepoäng :D


Shopping!

Igår var jag ute på stan i Karlstad och shoppade för alldeles för mycket pengar! Bland annat fick denna schnycking följa med mig hem:


Maah, så nu behöver jag få in lite pengar, klicka här och buda!

Bra service!

Nu mina vänner ska ni få höra om ett företag med mycket bra service :)

I julas beställde Pontus ett nintendo wii från CDON. I mellandagarna fick vi det men när vi skulle koppla in det upptäckte vi att det inte var så lätt för det var engelsk strömadapter på den = den gick inte att koppla in nån ström. Vi skickade ett litet klagomejl och fick samma dag ett svar om att dom var ledsna, att deras leverantör skickat fel och att dom skulle kompensera och ge oss en ny strömadapter. Denna dök upp redan nästa dag. Vi sålde den engelska på tradera för en 50 lapp. WOH!

Idag får Pontus ytterligare ett mejl från CDON. I mejlet står det:  

Då vi är mycket ledsna för det inträffade kompenserar vi dig med ett New Super Mario Bros- spel som ett litet plåster på såret. Denna skickas till dig inom 1-3 arbetsdagar. Vi hoppas att vårt fel inte har skapat för mycket problem för dig och att du får ett riktigt bra 2010 med din nya konsol och spel.

!!!!

Jag var så nöjd med att vi snabbt fick en ny adapter men nu får vi ett spel också! Woh. Tråkiga är bara att vi köpte det spelet i lördags, så nu får det bli en ny tradera annons :P

Aja, bra service var det iaf!


Vissa har för lite att göra!

Detta är alltså gjort utav post-it lappar

Com hem har gjort det igen?

Nu har Com Hem gjort en ny reklam baserad på olika intron bland annat Two and a half men, Ugly Betty och Sex and the city. Hittar den inte nånstans på internet så ni får hålla utkik på tv:n. Lite skoj var den iaf :)

Aaron

Jag sitter med min tråkiga seminarieuppgift om HIV och kom och tänka på denna man. Se den!
None


Jag bara undrar

Är det bara jag som ser vissa likheter mellan dethär och dethär.


"Det är kanske inte så konstigt att jag märkte alla detaljer, när jag var yngre älskade jag Pocahontas (hade t.o.m. en sådan klänning som henne, haha)."

Detta tolkar jag som att hon kommit på det hela HEEEEEEEEEELT själv. Jag tycker att det bara verkar som att hon har översatt det till svenska HEEEEEEEEEELT själv. Men det är ju bara min tolkning :)

Nostalgi: Mapp Disney on ice

Senast ändrad: 2007-12-26 22:06Ett år (som senare blev två) lyckades jag tjata med mig Emma på Disney on ice. Så vi tog tåget upp till Stockholm


Hmm, ja tåget vare ja..Tydligen hade vi nya fina skor med, dendär bilden får mig att inse att det är dags att investera i nya skor igen :P
Biljetterna :)
Haha, snyggingen med "glass?", dvs is med lite färg på för ett hutlöst pris. Han verkade måttligt road.
Souvenir-butiken
Tadaa!
Bilden vi har haft väldigt skoj åt. Checka den glada tanten i bakgrunden :D
In action!
Och den absolut roligaste bilden som Emma hittade på spårvagnen när vi skulle ta oss tillbaka till tågstationen.
"Mellandagserbjudanden! Gäller 26/12-7/7."


En mycket rolig resa. Disney on ice rekommenderas starkt. Det får fyra av fem toast.
(den 6 februari ska jag gå på det här i Karlstad, AVUNDAS MIG!!!)


Efter en god natts sömn..

NOOOOOOOOOOOT
Klockan cirkus 1 gick vi och la oss, klockan halv tre ringer Tobbe för att berätta att han inte vill något (om vi sover, dvs han vill ha skjuts). Klockan 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9 härjade Kottekatt, det känns som det var så ofta iaf, och klockan 10 ringer Styvis och vill ha hjälp med routern.

God jävla morgon!Härjarn!

 


Ett mästerverk ^2

Haha, dethär tyckte jag var kul:


Det hade kunnat bli bra

Jag har samlat ihop 74 nostalgiska bilder och laddat upp dom på denhär sidan för att kunna använda dom vid senare tillfälle och köra en liten nostalgitripp i flera inlägg.
DOCK visade det sig att jag bara kan visa dom tretti senaste och dom andra får jag ladda upp igen vid senare tillfälle. Det är så man spyr!!!


Därför skiter jag i och kör ett nytt upplägg. Jag ska gå igenom mina mappar en i taget och plocka ut dom bästa bilderna ur varje mapp. Vi börjar med mappen med namn "inflyttningsfest senast ändrad: 2008-08-11 22:01"

 
Kvällen börjar helt i sin ordning med lite smink och festklädespåtagning
Vi bestämmer oss för att ta några läckra bilder
"Gör en grimas" Johanna får skäll för att hon inte är tillräckligt ful. Hon får senare låna hårbandet och det visar sig att hon kan posa minst lika fult, dessväre har den bilden försvunnit ur mitt arkiv :|
Vi dricker livsfarliga drinkar med hallon i. Jag tror inte nån av oss har druckit dom sedan dess, eller? Dom gjorde sitt iaf, för askalas blev vi.


 

Det börjar gå utför...
Först ut... härligt! Darin kommer på besök. Han ägnar tiden åt att skratta åt oss och dricka upp våra resterande drickor i kylen sittandes i duschen
Johanna somnar i hallenEmma somnar i badrummet


Behöver jag nämna att vi aldrig gick ut på krogen den kvällen som det var planerat? Hursom är det en historia vi ofta får berättade för oss av herr Zanyar :c
 

Johanna tyckte jag skulle lägga till denhär videon med :P


Nu jävlar

Pontus var "sur" för att inte han var med på bild någonstans..
SOM DU ÖNSKAR PORREPLUTT:

Jag bara måste

Hittade en Kottefis sovandes förut:

Observera att han ligger och sover med bakbenet över huvet.
SKÖNT!


Lax unt potäter

Haha, Emma tyckte jag skulle lägga ut maten så hon får något att göra med sin lax så here we go!


Sätt ugnen på 220 grader celcius
Skiva potatis i klyftor och lägg i en ugnssäkerform (SKALA INTE POTATISEN! Skölj endast)
Skiva morötter i stavar och lägg i samma form
kladda över lite olja av något slag samt salt och peppar
Släng in i ugnen och sätt på timer 10 min
Plocka fram en till ugnssäker form
Släng i en laxfilé (per person) i den
kladda över lite sweet n' sour sås och släng in skiten i ugnen när klockan ringer tillsammans med potatisen och klocka 20 min denna gång (rör gärna om lite i potatisen då och då).

20 minuter senare har du en alldeles delikat måltid. På detta brukar jag kleta kall börnesås. Jag försökte ta kort på mästerverker men det ser mest motbjudande ut. Jag lägger upp den ändå:

Trevlig måltid!!
 
(den nya rosa ;)


Jag har också!

Idag fick jag hem min beställning HM-kläder. Verkar inte vara helt opopulärt att beställa därifrån nu :)Så såg det ut ungefär förutom att den svarta var vit-svartrandig.
Den rosa t-shirten rekommenderas varmt! Och JA, den finns i andra mer diskreta färger också :D Lång slapp o go var den.
Sen kom det även en vit-randig top och en hood som får åka tillbaks (o lite kläder till Porre).


Just nu håller vi på och lagar min nya maträtt jag fått dille på. Lax (med sweet n´ sour sås på) och HEMMAGJORD klyftpotatis unt börnesås. Fisatan i gatan så gott. Nästan så jag ska fota o lägga upp recept o gud vet vad. Allt såntdär som rutinerade bloggare gör.

Nah, nu ger jag mig. HAJDO!

Nu börjas det igen

Imorrn börjar de roliga föreläsningarna igen, som jag har längtat! Jag får väl se arbetsdagarna på Ekängen som en push till att börja plugga (och klara tentor) för där vill jag inte bli kvar resten av livet.

Igår var jag på IKEA och hittade min nya kärlek, för endast 495kr :| Vi snappa åt oss dom två sista, IM IN LÖÖÖÖÖV!!!

Nu ska jag spela yatzy-turnering och sen sova. Jag börjar bli lika spelberoende som dom gamla klimakteriekärringarna på spigo, bara inte lika argsint.

Godnatt mina vänner ;)


Grått nytt hår!

Long time no see. Nu börjar uppdateringarna bli ungefär som jag trodde från början. Men det finns inte mye att skriva om när man ligger hemma i soffan och spela spigo hela dagarna.

På nyårsafton hände det lite jag tänkt dela med mig av iaf.
Det började stadigt med att vi inte hade någonting att göra men tillslut lyckades vi tvinga hit Tobbie iaf. Tanken var att vi skulle laga lax och klyftpotatis men det vart makaroner och falukorv. Riktigt lyxigt ska det va på nyår.

Tobbie pratade med en nyfunnen bekantskap så han och hans två vänner kom hit. Robin, Staffan och Mia. Detta visade sig vara en mycket bra blandning av människor men flera ville vidare på fest så Tobbie hittade en i närheten.

Vi tog gick till festen och på vägen upptäckte vi att klockan var tolv så vi ställde oss vid ett övergångsställe och firade vi 6 :) Sen traskade vi vidare till festen och hujedamig vad kul det var.. Eller?
Det första vi möts av är en tjej som säger "gå inte in här det är skiiiiiiiiittråkigt" strax därpå kommer en tjej som säger "OMG JAG HÅNGLADE MED ÅTTA PERS VID TOLVSLAGET VARAV EN VAR KILLE, eller vänta TVÅ VAR KILLAR DÅ MÅSTE DET VART ÅTTA PERS", okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Vi går in och sätter oss i köket, nästa tjej kommer "JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, JAG KOMMER INTE KOMMA HEM PÅ NÅT SÄTT, DET FINNS INGEN TAXI" ungefär där började vi tjata på Robin att vi skulle gå hem till honom och festa/efterfesta där istället och så blev fallet så småningom. På vägen ut hörde vi ägaren säga "vilka är domhär människorna, schysst man kan ju hälsa på ägaren iaf" (sades om oss) till saken hör att alla hade hälsat på henne MINST en gång, vissa av oss (däribland Porre) hade hälsat typ åtta gånger. Det var ungefär nivån på den festen.

Jaja - till Robin - hem och sova- vakna bakis - lyckat nyår!RSS 2.0