Tips!

Jag var inte så känd trots allt :(
http://www.stylebystars.com/ShowProduct.aspx?prodid=367

Klar?

Nu har jag skrivit klart tentan. Det kan ha gått precis hursomhelst!
Oftast brukar tentor likna varandra, MEN nu hade dom bytt från tre lärare som gjorde tentan till en lärare vilket resulterar i en annorlunda tenta, vilket resulterar i att man möter frågor man aldrig sett förut och därmed inte heller tränat på. VÄRT!
Med lite tur klarade jag den i alla fall, ligger nog någonstans på gränsen och väger. Nu är det bara på´t igen o börja plugga till nästa...


Påminnelse: Ikväll är det premiär för fångarna på fortet Klockan 20 på tv4
Tips: precis innan fångarna på fortet är det rena rama Rolf
Tips 2: Precis efter fångarna på fortet är det Time Out.

Undran: det är väl för fan inte fredag idag? Varför visar dom då alla bra program
Trolig förklaring: Idol börjar snart, dom kommer sno fredagarna i framtiden
Vidare fundering: Men lördagar då?

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg

Om cirka 1½ är det dags för tenta igen! Denna gång måste det gå, för nu har jag lärt mig så mycket onödigt så det finns inte. Sen är det bara hem och börja på ny kula. På fredag är nästa tenta, jag längtar.
Men mest av allt längtar jag tills jag får lägga mig i sängen igen och sova efter dagens tenta. Det ska bli GÖTT!

Wish me luck!

När vi ändå håller på

Det blir inte mycket roligare än såhär!

Dåliga förlorareIbland är livet lite väl hårt!

Nu har det hänt igen!

För cirka två år sen låg jag och slumra till filmen Lilla sjöjungfrun. Jag var precis på väg att somna när jag hör något konstigt.
Eftersom jag i mina barndoms år gick upp och tittade på denna film VARJE morgon kan jag replikerna ganska väl. När man då ligger och halvsover och hör att dom helt plötsligt säger fel grejer vaknar man till. Dom hade lagt till en ny scen i filmen.
Kocken som jagar Sebastian har skaffat sig en förlängning på sin låt som han så vackert sjunger.
Detta har då alltså hänt nu igen, idag låg jag och titta på Skönheten och odjuret. Helt plötsligt har alla medverkande helt andra röster och befinner sig i en tidigare obefintlig scen. "Folket" på slottet, dvs klockan, ljusstaken osv, har fått en egen låt om att de snart ska bli människor igen. DESSUTOM är det en scen där Belle (skönheten) lär Odjuret att läsa.
Är det verkligen helt okej att göra såhär? När rösterna inte ens nästan är lika blir man ju lite bedrövad. Fast förmodligen är målgruppen inte barn i 23-års åldern och mindre barn märker nog inte att karaktärerna ändrat röster.
HURSOMHAVER ÄR DET UPPRÖRANDE. Skönheten och Odjuret dög när jag var liten, varför ändra ett vinnande koncept? Tack och adjö!
Från ca 6 minuter är den nya låten!
2.47 i denna :c

Pam-pa-pam!

Jag har köpt en så fin ny klänning så det är knappt sant. Nästan i alla fall.
Jag gjorde några tappra försök att fånga den på bild men det sket sig radikalt, så jag slänger in bilder från stylebystars hemsida med där jag köpte den.
Fasliga 199:- fick jag betala för spektaklet, men när dom såg att en så känd bloggare som jag köpt den höjde dom priset till 399:-

Nu återstår bara det jobbiga, hitta en fest jag kan ha den på. Det bästa vore ju att ta studenten, men det blir ju lite jobbigt.
Jag får klura på det...


För att höja stämningen lite ytterligare lägger jag upp en bild på lilla gosetrollet Maximilian som jag är stolt faster till.
Denna bild har jag stulit från hans mor Karolin, som förövrigt är den andra personen som medverkar på bilden :)

Dagens vetande

TV.nu´s beskrivning av 16 and pregnant:

I MTV's 16 and Pregnant får vi skapa bekantskap med tonåringar med en bulle i ugnen.
Kort och gott!

Porre pratar strunt!

Scenario: Porre ligger och sover med ryggen vänd mot mig, jag vänder på honom och tittar på honom. Porre tittar på mig och "slår" (inte hårt) mig i ansiktet.

Jag: varför gör du så?
Porre: *mummel mummel...*
Jag: Vad sa du?
Porre: Jag får göra high five!
Jag: Men du behöver väl inte slå mig i ansiktet?
Porre: Men du höll ju upp handen.
Jag: Nej, det gjorde jag inte
Porre: Men det stod det på min skärm.
Porre vänder sig om och sover vidare....

Hej, hej fredag!

Jag får fortfarande rysningar när jag ser fisken!


Idag är det fredagen den trettonde, då får man skylla allt dåligt som händer på det.  Om man vill får man till och med göra krokben för någon stackare och säga "hoppsan, att du skulle ha sån otur idag, men det är ju trots allt fredagen den trettonde".


Min dag började fint, jag vaknade som vanligt av katternas vackra mjau-sång, efter det börjar den obligatoriska kampen mellan Pontus och mig - vem står ut längst. Med blödande öron blev jag den lycklige förloraren. Straffet: gå upp alldeles för tidigt för att ge katterna mat.


Men dagens bra början slutar inte där, för igår satte Pontus timer på tvättmaskinen så den skulle bli klar lagom tills morgonkvisten.
Igår sa jag: sätt timern så den blir klar lagom tills du går upp imorgon så kan vi hänga tvätten då.
Pontus sa: som om jag har tid att hänga tvätt då, jag har fem minuter på mig sen måste jag åka.
Jag sa: men då får du väl gå upp fem minuter tidigare!
Pontus sa: Nej.
Jag sa: MEN DÅ HÄNGER JAG VÄL TVÄTTEN SJÄLV DÅ!
Tanken här var att när jag skulle börja hänga tvätten med ledsamt uttryck skulle Pontus tycka så synd om mig så han skulle hjälpa till. Men det gick inte, Pontus var smartare än så.
När jag hade matat katterna och tittar till tvättmaskinen är det nämligen 30 minuter kvar. Detta innebär att Pontus kan smita till jobbet och slippa se min ledsamma min och kan med gott samvete slippa undan tvätten den här gången.
Skit också!


Nu är jag i valet och kvalet - gå upp och städa till kvällens fest elleeeeeer - sätta på en talbok och sova.
Tufft val - Stay tuned!
Lunarstorm FTW

Jag har ännu en gång läst igenom gamla dagboksinlägg på lunar (som förövrigt numer heter LS8). Det är ganska kul! Ett av inläggen från 2006-07-10 01:07 löd:ZschluB - 26:e september 2005 
Mån 26 sep 05 23:01Övrigt, 37 läsare totalt 
Jag har vunnit ett årskort på Parken Zoo DET BLIR INTE MYCKET BÄTTRE ÄN SÅHÄR!!!!
Så skrivdes det i min då kallade dagbok numera kallade blogg för ett bra tag sen. Jag måste uppdatera det nu. Alla vill ju veta vad jag haft för nytta o nöje av mitt parkenkort. 

Okej, nu kommer den bistra sanningen. JAG HAR INTE FÅTT DET SATANS KORTET ÄN!! Jag har blivit blåst :( Min totala lycka den 26:e september bryts nu, den 10 juli efter nästan ett års väntan, upp i ren förtvivlan när jag äntligen insett att jag aldrig kommer få mitt parkenkort. Hur ska jag orka leva vidare med det här gnagandes i bakhuvudet? 

Jag hade planerat hela sommaren efter mina kommande besök på parken zoo o allt har gått i kras. Jag som älskar parken zoo. Att titta på dom söta djuren, att åka dom jättehäftiga karusellerna, att få stämpel av fantomen o gud vet vad! Nu sitter jag om dagarna och vet inte vad jag ska göra medan alla mina vänner går och roar sig på parken zoo för sina inköpta parkenkort. 

Japp, nu ska jag stämma tävlingsarrangörerna för detta hyckleri! Så får det bli. :c
Livet är hårt, sen dör man!

Hjälp!

Hittade en fin liten artikel på Aftonbladets hemsida. Den handlade om en pojke som fått napp när han och hans far var ute och fiska. Fisken dom fick upp efter cirkus 3h vägde 190kg och såg ut såhär:

Min tanke: ALDRIG I HELVETE ATT JAG SKULLE ENS KOMMA PÅ TANKEN ATT DRA UPP DEN DÄR FISKJÄVELN (ens om jag orkat). Jag får rysningar bara av att titta på monstret. Han äter med all säkerhet såna som mig till frukost.
Artikeln, och bilden, hittar ni här

NAKENCHOCK!!!

Jag vart så förvånad så jag vart tvungen att pausa o fotaMen samtidigt.. Det är Family Guy, man borde inte bli förvånad längre

Så söt så man smälter

Vi var ute hos Pontus föräldrar idag och åt lite våfflor. Pontus syster hade tagit med en liten liten kisse som hon skulle ge bort till deras mormor. Och h*n är så söt så man nästan smälter.


O så lite annat från mobilkameran


 

RSS 2.0